Традиционални јадења

Традиционална комбинација

Качамак, Кравјо кисело млеко, Грчка салата, Шопска салата, Корнишони, Микс, Ајвар, Маслинки, Павлака, Овчо Сирење, Флија, Тавче Гравче, Пиперки, Пиперки со кајмак , Мед, Пилешка тава ,14 кебапи, Рамстек, Говетско месо, Шарска плескавица, Помфрит, Ориз, десерт, и сезонски овошје)

3600 Den (4-6 Prs)

Качамаку Тава

350 Den

Пилешка тава

290 Den

Качамак со кисело млеко

200 Den

Качамак со сирење

200 Den

Качамак со павлака

200 Den

Качамак со мед

200 Den

Качамак со пекмез

200 Den

Качамак

170 Den

Кисело млеко

60 Den

Тавче гравче со 5 кебапи

300 Den

Тавче гравче со сукуж

270 Den

Тавче гравче

210 Den

Флија

170 Den