Ushqime Tradicionale

Kombinim Tradicional

(Kaçamak, Kos lope, Sallatë greke, Sallatë shope, kornishona turshi, turshi mix, ajvar, ullinj, pavllak, djtah dhensh, fli me saç, pasul ne tavë, spec në zgarë, Speca me kajmak, mjaltë, tavë tradicionale pule, 14 qebap, ramstek 200 gram, mish viçi, pleskavicë sharri , pomfrit dhe oriz ne garnir, bakllave, pjate me fruta dhe çaj.)

3600 Den (4-6 Prs)

Tavë e shpisë

350 Den

Tavë e pulës

290 Den

Kaçamak me kos

200 Den

Kaçamak me djath

200 Den

Kaçamak me pavllak

200 Den

Kaçamak me mjaltë

200 Den

Kaçamak me pekmez

200 Den

Kaçamak

170 Den

Kos lope

60 Den

Pasul në tavë me 5 qebap

300 Den

Pasul në tavë me suxhuk

270 Den

Pasul në tavë

210 Den

Fli me saç

170 Den