VEÇANTIA JONË DHE E KAÇAMAKUT

Te flasim për Kaçamakun duhet të jemi në natyrë apo në bjeshkët e sharrit duke ndëgjuar cicërimat e zogjve dhe tingujt e zileve të bagëtive dhe muhabeti e për të mirat dhe lezetin e këtij ushqimi do na kthejë ti kujtojmë brezat e vjetër se si kanë jetuar plot shëndet e dashni. Kaçamaku (Begërdari) ky ushqim që në fillimet e tij është konsideruar si ushqimi i njeriut të varfër por me kalimin e viteve njerëzit filluan ti shohin vlerat shëndetësore që ka ky ushqim andaj sot Kaçamaku (Bagërdari) shërbehet edhe në restoranin tonë më prestigjoze dhe me kualitetin më të lartë dhe në çdo kohë nga mëngjesi deri në darkë.

Kaçamak rrjedh nga fjala turke “Kaçamak” që do të thotë aventurë, është një lloj qull misri i bërë në vendet e Ballkanit dhe në TurqiKaçamaku është i njohur edhe si Bagërdar në Republikën e Maqedonisë së Veriut, është një ushqim i bërë me miell misri, sipas traditës shërbehet me kos dele ose kos lope. Është një ushqim i ngjashëm me Polentan Italiane ose me Mamaligan Rumune.

MENU

Kaçamaku ju uron muajn e shenjtë të Ramazanit, agjërim të lehtë dhe ibadete të pranuara.
Rezervoni iftarin tuaj, të kaloni momente të pa haruara me shërbimin tonë të shpejt, ushqime te nxehta dhe shijshme.
Për rezervime kontaktoni në numrin e telefonit : 070 709 799

Bashkohuni me ne në Viber 😉 ❤️️ 😍

Bashkohuni me ne në Viber, informohuni me më të rejat e fundit nga kuzhina jonë, ofertat dhe risit, ky grup ka për qëllim që admiruesit e Kaçamakut të jenë më të informuar reth aktiviteteve tona!

Na ndjekë në Instagram