Parahaje & Shtesa

Dërrasë e nxehtë

(Produkte të fërguara me vezë dhe thërmija buke : Gishta pule, kaçkavall, mocarela, këpurdha, qepë, kungullesha, zdenk dhe salce)

900 Den

Dërrasë tradicionale

(Ajvar, malixhano, kajmak, turshi kornishon, mix turshi speca tushi me gjizë)

660 Den

Gishta pule

190 Den

Speca me kajmak

210 Den

Djath dele 100 gram

120 Den

Djath lope 100 gram

80 Den

Pomfrit

90 Den

Pomfrit me djath

150 Den

Furnarinë

90 Den

Furnarinë me kaçkavall

130 Den

Onions

100 Den

Shtesa

Oriz

90 Den

Ajvar

50 Den

Ullinjë

50 Den

Turshi

50 Den

Pavllak

50 Den

Proshutë

120 Den

Sos këpurdhash

100 Den

Speca në zgarë

90 Den